RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Conferinta regionala europeana de competitivitate privind clusterele la inceputul noului deceniu, Talinin, 30-31.03.2011

Agenţia baltică pentru inovare vă invită să participaţi la “Conferinţa regională europeană de competitivitate privind clusterele la începutul noului deceniu” în Talinin, Estonia, în perioada 30-31 martie 2011.

Conferinţa se va concentra asupra modului de îmbunătăţire a politicilor de cluster la nivel european, naţional şi regional şi a modulului de a atinge excelenţa în managementul clusterelor. Conferinţa va oferi de asemenea o înţelegere mai profundă asupra dezvoltării clusterelor în Europa Centrală şi de Est, fiind prima conferinţă ICT în această regiune. Programul include 60 de speakeri din peste 20 de ţări şi este structurat în mai multe sesiuni plenare şi paralele.

În plus faţă de programul principal al conferinţei, vor fi organizate mai multe sesiuni pe baza metodei Open Space, unde participantul îşi poate defini subiectele de interes şi poate să conducă discuţia. Dacă sunteţi interesat de un anumit subiect, atunci vă invităm să propuneţi o temă de discuţii şi să o trimiteţi celorlalţi participanţi pentru a o lua în considerare la:
  www.clusterconference.eu/open-space-technology.

Termenul de înregistrare este 21
martie 2011. Mai multe detalii puteţi citi la:  www.clusterconference.eu.

website realizat de DOW MEDIA