RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Curs de initiere in Lean Six Sigma, Bucuresti, 26 - 28 septembrie 2011

 

 

Lean Six Sigma este o abordare integrată de management pentru îmbunătăţirea continuă a proceselor, care utilizează o combinare a metodologiei Lean de reducere a duratei procesului pe baza eliminării pierderilor cu metodologia Six Sigma de reducere a variabilităţii procesului. Metoda se poate aplica oriunde există variaţii ale proceselor sau ale rezultatelor,precum şi pierderi pe flux.
 
Acest curs oferă mai multe informaţii despre o serie de metode utile de management şi îmbunătăţire a proceselor desfăşurate într-o organizaţie, a căror aplicare duce la reducerea consumurilor şi a costurilor prin eliminarea pierderilor curente,creşterea productivităţii şi îmbunătăţirea competitivităţii. Cursul are o structură flexibilă utilizeazându-se metoda activă de formare, care implică alternarea părţilor de aport teoretic cu lucrul în grup (exerciţii, simulări, jocuri de roluri,schimburi de experienţă, studii de caz, discuţii etc.).
 
După încheierea cursului, compania Philean asigură consultanţă la distanţă pentru primele 6 luni de aplicare a principiilor şi metodelor abordate pe parcursul pregătirii. Astfel, la cerere, veţi primi răspunsuri şi propuneri pentru rezolvarea punctuală a unor probleme apărute pe parcursul primului proiect propriu-zis de îmbunătăţire realizat.
 
 
 
Pentru inregistrare, dar şi pentru alte detalii accesati: http://www.leanblog.ro.
Persoană de contact : Cristina Muşat —0745252428.

 

 

 

website realizat de DOW MEDIA