RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Vizita a membrilor Automotivest la Centrul Regional de Competente si Dezvoltare a furnizorilor in sectorul Automotive

Membri clusterului regional in domeniul automotive, Automotivest, au realizat o vizita la Centrul Regional de Competenţe şi Dezvoltare a Furnizorilor în sectorul Automotive. Centrul se afla in Parcul Industrial Freidorf si este realizat in cadrul unui proiect în valoare de 12,6 milioane de lei.

În acest sens, proiectul, care are durata de implementare pe parcursul a 18 luni, prevede realizarea unei construcţii cu suprafaţă de 1600 mp care va adăposti spaţii administrative, săli de curs, recepţie, punct de informare, un laborator de măsurare / testare, un atelier de injecţie mase plastice şi un atelier de prelucrare dotat cu maşini cu comandă numerică. Dotările şi echipamentele de specialitate aferente Centrului sunt destinate utilizării în colaborare de către întreprinderile beneficiare ale Centrului, dar şi desfăşurării unor activităţi de instruire şi formare, respectiv consultanţă şi asistenţă.

Conceput să funcţioneze ca o firmă-şcoală, Centrul Regional de Competenţe şi Dezvoltare a Furnizorilor din Sectorul Automotive va oferi servicii cum ar fi: activităţi de formare / specializare teoretică şi cursuri de instruire tehnică şi practică, cursuri pe teme de îmbunătăţire a proceselor de producţie; realizarea de prototipuri şi de componente auto în serie mică (volum mic / complexitate mare) pentru firmele interesate de utilizarea facilităţilor şi echipamentelor acestuia; servicii de testare, măsurare şi certificare de produse; servicii de marketing şi organizare de evenimente, în special în vederea extinderii de clustere în industria auto a Regiunii Vest.

website realizat de DOW MEDIA