RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

"World Class Manufacturing" Training si vizite la companii, 26-30 iunie 2017, Tokyo, Japonia

Centrul pentru Cooperare Industrială EU-Japan organizează în perioada 26-30 iunie 2017 în Tokyo, Japonia, Training-ul si vizitele  la companii denumite “World Class Manufacturing”.

Cursul de formare, cu durata de 5 zile, “World Class Manufacturing”, oferă o analiză în profunzime a metodologiei de fabricație japoneză și este dedicata în mod exclusiv managerilor din UE care au cunoștințe de WCM. Cursul ajută participanții să dobândească o mai bună înțelegere a practicilor TQC (Total Quality Control), TQM (Total Quality Management), TPM (Total Productive Maintenance), JIT (Just In Time), TIE (Total Industrial Engineering) și a metodelor de fabricație KAIZEN.

Programul include prezentări susținute de către experți din industrie, seminarii, vizite la companii japoneze din urmatoarele sectoare de activitate: produse chimice și materiale plastice, mașini, produse din oțel, industria de automobile.

De ce să participati?

  • Descoperiti abordarea japoneza în ceea ce priveste World-Class Manufacturing;
  • Aflați cum companiile japoneze ating standarde de producție superioare;
  • Aflați cele mai recente tendințe vizitând fabricile de top din Japonia;

Participanții ideali lucreaza ca si Director, Manager, Operation & Logistics, Plant Manager, Manager de calitate sau Managing Director. Sectorul de activitate nu este important, deoarece temele acoperite sunt aplicabile în mod egal în industriile non-productive. 

Centrul EU - Japan acopera toate costurile legate de misiune (prezentari și seminarii, inclusiv de călătorii în afara Tokyo). Companiile participante trebuie să acopere costurile de deplasare spre / din Japonia, cazare, precum și orice alte costuri care nu sunt acoperite în mod direct de către (cheltuielile de trai) Centrul UE-Japan.

Trainerul UE este Prof. Richard Keegan - Enterprise Ireland, un specialist în domeniile World Class Business and Benchmarking, lector la Trinity College.

Deadline aplicatie: 23 March 2017 

Pentru mai multe informatii si inregistrare:

http://www.eu-japan.eu/events/world-class-manufacturing

 

 

website realizat de DOW MEDIA