RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

PROSESC

Proiectul „Producer Services for European Sustainability and Competitiveness” (PROSESC) este finanţat prin Programul INTERREG IVC.

 
Parteneriatul proiectului este frmat din: Corporaţia de Dezvoltare a Regiunii Stuttgart (lider de proiect), Universitatea din Herdfordshire (Marea Britanie), Directoratul General pentru Cercetare – Dezvoltare - Inovare din Ministerul pentru Inovare şi Industrie al Regiunii Galicia (Spania), Centrul Naţional pentru Energie Regenerabilă (Slovenia), Agenţia de Inovare Regională a Regiunii Vest Panonia (Ungaria), Provincia Torino (Italia), Consiliul Municipal Norfolk (Marea Britanie) şi ADR Vest (România).
 
Obiectivul strategic al proiectului este să promoveze sustenabilitatea sistemelor de transport din regiunile participante. În acest sens în cadrul proiectului vor fi realizate schimburi de bune practici relevante între parteneri şi se va încuraja preluarea în documentele de programare ale regiunilor participante a unor soluţii şi modele de transport sustenabil identificate de către institutele de cercetare avansată din acest domeniu.
 
Având parteneri care sunt colaboratori apropiaţi ai ADR Vest, proiectul PROSESC continuă activităţi cu au o bază de fundamentare care se întinde înapoi în timp pe parcursul mai multor ani. Astfel Corporaţia de Dezvoltare a Regiunii Stuttgart (lider de proiect), a mai coordonat un proiect intitulat BeLCAR, care a reunit mai multe organizaţii de tip cluster din Europa. ADR Vest este partener asociat al acestei reţele.
 
 

 

website realizat de DOW MEDIA