RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Romanian Automotive Summit, 17 octombrie 2017, Bucuresti

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană – AHK România și Parteneriatul Auto România – PAR organizează în data de 17 octombrie 2017 prima ediție a „Romanian Automotive Summit“. Evenimentul va reuni reprezentanții industriei auto, autorităților centrale și locale, mediului academic, organizațiilor de business și asociațiilor profesionale.

În cadrul evenimentului - găzduit de Hotelul Caro din București - se va lansa viziunea PAR privind dezvoltarea industriei auto - Automotive Industry Hub 2025. Această viziune propune adoptarea de măsuri concrete, împreuna cu autoritățile, pentru a asigura convergența pe obiectivele de dezvoltare

Împreună cu cei peste 250 de participanți vor fi abordate principalele teme de interes comun pentru industria auto și autorități cum ar fi: producția, Industria 4.0, inginerie, cercetare, dezvoltare și inovare, educația și resursele umane, integrarea în rețelele de furnizori ai industriei auto precum și infrastructura de transport. 

website realizat de DOW MEDIA