RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Atelier "Optimizare si calitate pentru afacerea ta", organizat de ADR Vest in parteneriat cu firma de consultanta Effective Flux, Timisoara, 14 - 15 Iunie 2018

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitatea sa de partener al Rețelei Enterprise Europe Network, găzduiește în parteneriat cu firma de consultanță Effective Flux Srl în data de 14-15 Iunie 2018 cursul: "Optimizare și calitate pentru afacerea ta" la Timișoara (Strada Proclamația de la Timișoara nr.5, Sala de Consiliu, Et.1).

Obiectivul acestui curs este de a prezenta principalele metode pentru reducerea cheltuielilor operaționale, creșterea capacității de producție și reducerea pierderilor datorate calității slabe.  Acest curs este destinat firmelor mici și mijlocii care doresc să implementeze aceste metode de îmbunătățire și care întâmpină cerințe concrete de această natură de la clienții lor, sau care vor să anticipeze aceste cerințe pe viitor.

Participarea la curs este gratuită.

Agenda cursului conține următoarele elemente:

  •  Valoarea adăugată. Identificarea risipei. Tehnicile de reducere a risipei. Sisteme de producţie Lean. Implementare. Oportunități de finanțare implementare programe Lean. Ateliere de lucru – identificarea pierderilor; evaluarea competențelor; management vizual.
  • Calitatea. Eficacitate vs. Eficienţă. Legătura Calitate – Sistem de producţie Lean. Ateliere de lucru – ce înseamnă calitatea în servicii; stabilitatea procesului.
  • Tehnici uzuale de rezolvare a problemelor: 5 De Ce, Ishikawa, Brainstorming, PDCA, 8D, Six Sigma. Avantaje şi dezavantaje în utilizare. Ateliere de lucru: Ishikawa / 5 De ce.

 Mai multe informații despre eveniment:

 

·       Dată și locație curs:

·       14 Iunie 2018- sediul ADR Vest | 09.00 - 17.00 (prânzul și două pauze de cafea vor fi asigurate de organizatori)

·       15 Iunie 2018 - vizită la ZF TRW | 09.00 - 12.00 (transportul la firma ZF TRW nu este asigurat, participanții vor trebui sa se deplaseze personal la adresa sediului: str. Măcin, nr. 16)

  • Data limită înscriere: 12 Iunie 2018
  • Numărul limită de persoane participante per organizație: 3
  • Evenimentul se va desfășura în limba română
  • Costuri: gratuit

 

Pentru orice informații suplimentare și înscriere vă stăm cu drag la dispoziție prin e-mail: cristin.cistelecan@adrvest.ro, persoana de contact Cristin Cistelecan, sau mobil 0746 156 520.

website realizat de DOW MEDIA