RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

"Global Innovation Index 2016"

Global Innovation Index 2016”, ediția a 9-a în acest an, este co-publicat de Universitatea Cornell, INSEAD, și Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO, o agenție a Organizației Națiunilor Unite, ONU). Academia IMP³rove – a contribuit în calitate de partener pentru această publicație.

“Global Innovation Index” este folosit ca instrument pentru revizuirea și sprijinirea diverselor politici de inovare și revendicările acestora asupra eficacității. Indexul își propune să surprindă multiplele fațete ale inovării, inclusiv a unor politici care promovează creșterea economică pe termen lung, dezvoltarea pieței muncii, și îmbunătățirea productivitatatii. Raportul acoperă 128 de economii din întreaga lume și utilizează 82 de indicatori la nivel de țară, pe diferite teme.

Academia IMP³rove a contribuit la un capitol al raportului, prin intermediul unui sondaj realizat cu manageri de companii privind "Managementul Inovării la nivel Global: Așteptări în afaceri pentru anul 2020". Studiul arata ca, multi manageri de companii se așteaptă la o modificare de paradigma în ceea ce priveste inovarea, care necesită schimbare organizațională profundă.

Indexul de poate fi consultat aici ...

website realizat de DOW MEDIA