RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Innovative Cluster Day, 30-31 octombrie 2012, Bucuresti

Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – MECMA si al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica – ANCS organizeaza în perioada 30-31 octombrie 2012 la Hotel Ramada Parc, str. Poligrafiei 3-5, București, Conferința Internațională “Innovative Cluster Days”.

Timp de două zile, reprezentanți ai Comisiei Europene, renumiți specialiști internaționali în domeniul politicii de cluster și ai inovării precum și reprezentanți ai unor clustere de top din Austria, Suedia, Franța, Italia, Germania, Bulgaria vor dezbate teme de interes, cum ar fi :
·         politica de clustere a Uniunii Europene,
·         rolul clusterelor în dezvoltarea economică regională în contextul strategiilor de « Smart Specialisation »,
·         întărirea legăturilor dintre mediul economic și cercetare în contextul dezvoltării activităților de inovare în clustere etc.
Pe lângă prezentările de un înalt conținut științific, Conferința Internațională “Innovative Cluster Days” are o puternică orientare practică, și va cuprinde :
·         sesiune de brokeraj C2C (cluster to cluster) în care veți lua contact direct cu reprezentanții clusterelor din țările menționate mai sus;
·         sesiune de prezentare a unor idei de proiecte ale clusterelor românești în vederea dimensionării sprijinului financiar național dedicat clusterelor în perioada 2014-2020 ;
·         sesiune de prezentare ale ofertelor/cererilor de produse și tehnologii de tip « cross cutting » (de ex. : electronică – textile sau textile – lemn etc) în vederea întăririi colaborării inter clustere în țara noastră.
Pentru participare descarcati formularele adecvate de pe site-ul www.clustero.eu.
Formularul completat se va transmite în atenția doamnei Andreea Baban la adresa de e-mail marketing@inpulse.ro, sau la numărul de tel/fax 021 2693297.
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați site-ul www.clustero.eu.
website realizat de DOW MEDIA