RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Program de formare - Resurse Umane, Japonia, 13 mai - 7 iunie 2013

 

Centrul UE-Japonia lansează un apel de inscrieri pentru programul "HRTP- Japan Industry Insight" 2013. Programul este destinat  companiilor din Uniunea Europeana  care au nevoie de instrumente concrete pentru a gestiona problemele  de afaceri cu Japonia.
Cea de-a 49-a ediție, a acestui program va oferi oportunitatea de a obține într-un timp foarte scurt, o viziunea clara asupra sistemului si structurii industriale japoneze precum si asupra  practicilor in mediul de afaceri.
Programul constă intr-o combinație de cursuri, seminarii și vizite la companii. Acesta este proiectat pentru a ajuta participantii sa obtina informații cu privire la condițiile reale ale mediului de afaceri japonez, prin analiza practică și cercetare.
Cursul va avea loc in Tokyo, in perioada 13 mai – 7 iunie 2013 si este destinat tuturor companiilor.
Comisia Europeană (Directoratul General pentru Întreprinderi și Industrie) va acorda burse de 3000 euro pentru reprezentantii IMM-urilor *, cu scopul de a acoperi cheltuielile din Japonia.
*Conditii: maxim 250 de angajați și cifra de afaceri maximă de 50 milioane € (sau un bilanț care nu depășește 43 milioane de euro) și minim 75% independența financiară.
Pentru mai multe detalii va rugam consultati:
http://www.eu-japan.eu/global/business-training/human-resources-training-programme.html
 


 


 

 
website realizat de DOW MEDIA