RO EN
Home/Membri/Contul meu/Contact

Platforma "researchforindustry.ro" a fost lansata

Researchforindustry este o platformă care vizează creșterea vizibilității activităților de dezvoltare a tehnologiei în România, pentru cercetători, întreprinderi și investitori. Cu doar cateva click-uri, ar trebui să fie posibilă identificarea companiilor și / sau laboratoare de cercetare active într-un anumit domeniu, împreună cu informații de contact , de infrastructură și de proprietate intelectuală.

Mai mult decât atât, secțiunea Resurse conține o baza de date cu bune practici și modele de succes pentru birourile de ale instituțiilor academice. Cunoștințe și experiență legate de transferul tehnologic vor fi diseminate prin discuții și ateliere de formare (inclusiv unul în Lausanne), care vor fi înregistrate și postate în această secțiune.
Platforma este elaborata de către Institutul Român de Știință și Tehnologie, în parteneriat cu Biroul de Transfer Tehnologic al Ecole Polytechnique Federale din Lausanne, Elveția, și este co-finantat printr-un grant de 247.991,76 franci elvetieni prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român, care acoperă 90% din cheltuielile eligibile.
5% din buget este co-finanțat de către Asociația Ad Astra a cercetătorilor români. Informații detaliate despre proiect pot fi găsite aici...
Researchforindustry va contribui la reducerea decalajului dintre mediul academic și sectorul de afaceri, consolidand colaborarile si antreprenoriatul in tehnologie, in România.
website realizat de DOW MEDIA